W E L K O M

 

De artikelen op deze site zijn in pdf formaat; de benodigde Adobe Reader 7.0 vindt u hier

[In aanbouw]

 

Geďnspireerd door mijn entries in het ManagementPro weblog, en gecombineerd met mijn ervaring als practitioner en (universitair) docent, bied ik u nu Masterclasses ManPro aan.

 

Nieuw: MC Klanttevredenheid (op basis van mijn eigen ervaring: hoe lever je klanttevredenheid en hoe niet.....)

 

Tijdens diverse Masterclasses behandel ik verschillende hoofdthema's met de volgende organisatie onderwerpen:

 

  •  'De Toekomst en onze Organisatie' (de omgeving van een organisatie ontwikkelt zich in een rap tempo, wat betekent dat?)
  •  'Familiebedrijven' (een bijzonder fenomeen, zowel voor familie als voor management en medewerkers),
  •  '(organisatie)Verandering versus (organisatie) Ontwikkeling' (veel 'veranderingen' in organisaties zijn feitelijk toch ontwikkelingen, ontwikkelingen waarop je kunt anticiperen en die dus niet met zoveel hectiek hoeven plaats te vinden)
  •  'Leiderschap versus Management' (een manager hoeft voor zijn/haar team geen Leider te zijn en het omgekeerde is ook het geval; maar hoe word je nu zo'n Leider?),
  •  'Strategisch Human Resource Management versus Human Resource Management' (wat is er nu zo 'strategisch' aan human resource management, en waarom zouden wij dat binnen onze organisatie gaan doen?),
  •  'Investors in People' (wat is Investors in People meer dan alleen een erkenning? als IiP voor Britse organisaties zo succesvol is, kan het dat dan ook voor ons zijn?).
  •  ..... 'Keuze Masterclass' (een onderwerp door u 'gelinkt' aan de ManPro entries)

 

De Masterclasses zijn interactief en verzorg ik voor managers, medewerkers van uw organisatie; deelnemers kunnen eventueel ook uw relaties zijn. De Masterclasses vinden plaats op een locatie van uw keuze. De Masterclasses zijn maatwerk 'opgehangen' aan 1 van de genoemde hoofdthema's; het programma is opgebouwd mede aan de hand van uw doelstellingen. De tijd voor een Masterclass bedraagt afhankelijk van het programma 1 á 2 (aansluitende) dagdelen.

Prijsindicatie: € 2.000 - € 3.000 pdd (BBA - MBA niveau)

Wilt u meer informatie? Wilt u uw organisatie aanmelden? Dat kan: Voor uw aanmelding / voor uw vragen, ontvang ik graag van u de volgende informatie:

Uw naam, Functie, Organisatie, Telefoon (werk of mobiel), E-mail, Website url.

Als u al aan kunt geven naar welke Masterclass(es) uw voorkeur uitgaat dan is dat prima natuurlijk! (De Toekomst en onze Organisatie, Familiebedrijven, Organisatie Verandering vs. Organisatie Ontwikkeling, Leiderschap vs. Management, SHRM vs. HRM, Investors in People, Uw keuze ........)

NB: bellen kan ook: 073 513 42 31 of 0651176097

 

CU in the ManPro Masterclass!

 

 

willem@willemscheepers.eu

Toetsing met NEN - ISO 10019 is mogelijk.

 
Inschrijving Kamer van Koophandel Oost Brabant: 17110692
U kunt een e-mailbericht met vragen of opmerkingen over deze website verzenden aan web@willemscheepers.nl.
Laatst bijgewerkt: 30 July 2007